Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Tragedija na magistrali: Vozač usmrtio pješaka, policija objavila detalje nesreće

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Duper/Cropix
U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 21:30 dogodila u Šibeniku na magistralnoj cesti D8 smrtno je stradao pješak, izvijestila je policija.

41-godišnji vozač osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka naletio je na pješaka na magistrali kod Šibenika i usmrtio ga na licu mjesta.

Prema policijskom izvještaju, stradali je 24-godišnji slovenski državljanin, a kretao se pješice po južnoj strani magistrale, na neosvijetljenom dijelu ceste te na sebi nije imao reflektirajući prsluk ili bilo kakav drugi izvor svjetlosti.

Pročitajte i ovo Strašna nesreća u Buzinu, ilustracija - 3 Nije bio sam Riješen misteriji suvozača u Mercedesu: Policija otkrila zašto ga ranije nije spominjala u izvješćima

Od zadobivenih ozljeda pješak je preminuo na mjestu događaja. Očevid su obavili zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku i prometni vještak, a promet je tim dijelom bio djelomično obustavljen do 1:30.

Pročitajte i ovo Teška nesreća u Buzinu, ilustracija - 2 Nesreća u Buzinu Mladić u čiji se automobil zabio vozač Mercedesa: "Da nije bilo mene, koliko bi ljudi usmrtio?"

Vozač automobila uz kaznenu prijavu nadležnom odvjetništvu bit će predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene