Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač nije bio alkoholiziran

Tragedija kod Križevaca: Kamion naletio na pješaka, poginuo je na licu mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pješak (69) poginuo je u prometnoj nesreći u mjestu Guščerovec (40) kad je na njega oko 11 sati naletio kamion zagrebačkih registrarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao pješak, tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar zbog vršenja obdukcije.

Pročitajte i ovo Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola te mu je u Domu zdravlja Križevci vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 40 – godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog vršenja očevida prometne nesreće dio ceste bio je zatvoren za sav promet. Promet se preusmjeravao na lokalne puteve.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene