Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poznati kriminalac

Tko je ubojica iz Kozari puteva? Već je bio uhićen zbog razbojništva

Muškarac napao ženu i dijete u Kozari putevima
Muškarac napao ženu i dijete u Kozari putevima Foto: Facebook
Ubojica djeteta G. K. već je bio uhićen zbog razbojništva te je dobro poznat policiji.

U strašnom napadu u zagrebačkim Kozari putevima muškarac je sjekirom napao i teško ozlijedio ženu i malenu djevojčicu, koja je od ozljeda preminula. On sam kasnije je smrtno stradao na prometnici kad ga je pregazio automobil.

43-godišnji G. K. od ranije je bio poznat policiji zbog razbojništva i zlouporabe droga te je bio i uhićen 2009. godine zbog pljačke. G.K., tada 29-godišnjak, uhićen je zajedno s još četvoricom zbog pljačke pošti i automat-klubova, iz kojih su uzeli oko milijun kuna. Pljačke su izveli maskirani i uz prijetnju pištoljem. Policija je potvrdila i da je više puta bio u zatvoru. 

Pročitajte i ovo Ulica u kojoj je muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici - 1 Napad sjekirom Ubio dijete pa nazvao brata svoje bivše: "Ili se sam ubij ili ću te ja"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stravičan zločin Državna tajnica o ubojstvu djeteta u Kozari putevima: "Obitelj je bila u tretmanu Centra za socijalnu skrb"

Prvotno smo objavili ime i prezime i fotografiju ubojice, ali nakon saznanja da je otac malodobnog djeteta u cilju zaštite djeteta uklonili smo informacije koje bi mogle otkriti identitet djeteta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene