Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Tragičan kraj potrage: Tijelo nestalog jednogodišnjaka pronađeno u septičkoj jami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Josea Lare, jednogodišnjaka koji je nestao za vikend na Floridi, pronađeno je u septičkoj jami iza obiteljske kuće, policija je priopćila.

Jose Lara nestao je u nedjelju popodne. Zadnji put je viđen dok se igrao sa svojom sestrom ispred kuće u Crescent Cityju, gradu udaljenom oko sat vremena od Daytona Beacha. Joseova majka je nakratko otišla u kuću kako bi okupala kćer, a kada se vratila, shvatila je da je Jose nestao, priopćio je Ured šerifa okruga Putnam. 

Nadležne su vlasti provele intenzivnu operaciju potrage za djetetom koristeći policijske pse, dronove, helikoptere i alate za noćnu pretragu, javlja Independent. Nakon što ga nisu uspjeli pronaći, proširili su potragu na područje prekriveno travom, zemljom i daskama iza dječakove kuće. Tamo se nalazi i septička jama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stotine tragale za njom Sretan kraj velike potrage: Osmogodišnja djevojčica dva dana lutala sama po šumi, tražili je i helikopterom  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA ISTRAŽUJE Dijete u teškom stanju dovezeno u KBC Zagreb: Beba završila na respiratoru zbog nagnječenja mozga?

Nakon što je jedan od istražitelja primijetio da zapušteno područje djeluje kao da je netko tamo nedavno prolazio, nadležne su vlasti odlučile isprazniti spremnik. "Teškog vam srca prenosim vijest da je potraga za Joseom Larom završena, i to pronalaskom njegova tijela", rekao je u ponedjeljak navečer na konferenciji za novinare zamjenik šerifa okruga Putnam Gator DeLoach.

"Ispod sloja prljavštine nalazio se komad iverice i izgleda da je ta daska bila toliko trula da je dječak propao u spremnik čim je stao na nju", nadodao je DeLoach. Policija je napomenula kako je najvjerojatnije riječ o nesretnom slučaju, ali je istraga i službeno pokrenuta. "U ovom trenutku ne postoje indikacije da se radi o počinjenom zločinu, međutim i dalje se radi o aktivnoj istrazi", rekao je šerif DeLoach.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene