Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Tragedija: Teško stradao vozeći nogu sina u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinu je otkinuo nogu berač kukuruza, da bi otac poslije stradao u prometnoj.

Dvostruka nesreća jutros je zadesila obitelj poljoprivrednika iz mjesta Vrbova kraj Nove Gradiške - nakon što je 26-godišnjem sinu berač kukuruza otkinuo nogu te je kolima hitne prevezen u novogradišku bolnicu, u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen njegov 55-godišnji otac, koji je požurio za njima s dijelom otrgnute noge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Citroen se nije zaustavio na znaku 'stop' Noćas na hrvatskim cestama dva mladića izgubila živote Slika nije dostupna Brzina uzrok teške nesreće Još nije utvrđen identitet poginulog kod Dugopolja

Berući kukuruz, 26-godišnji M. S. neoprezno je stao na pogonsku osovinu između traktora i berača kukuruza. Osovina je zakačila nogavicu, povukla nogu i stroj mu je otkinuo lijevu potkoljenicu. Odmah su mu u pomoć pristigli susjedi i otac, hitna pomoć je stigla odmah i oni su ga iznijeli iz njive.

Otac se bori za život

Za hitnom, koja je prevozila mladića u bolnicu, njegov je otac s rođakinjom žurio vozeći otkinuti dio potkoljenice u nadi da će liječnici uspjeti sinu spasiti nogu. Nažalost, 38-godišnja vozačica kod mjesta Zapolje izgubila je kontrolu nad vozilom i sletjela u kanal.

Ona je prošla s lakšim tjelesnim ozljedama, a otac je zadobio povredu glave i kralježnice te je nakon ukazane prve pomoći u novogradiškoj bolnici s ozljedama opasnim po život prebačen na Traumatologiju u Zagreb. U isto vrijeme u novogradiškoj bolnici liječnici su pokušali 26-godišnjem beraču spasiti nogu no nažalost u tome nisu uspjeli.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene