Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzina uzrok teške nesreće

Još nije utvrđen identitet poginulog kod Dugopolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brzina je uzrok teške prometne nesreće koja se dogodila na A1 kod Dugopolja, jučer popodne, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teško ozlijeđene, potvrdila je to danas Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Prometna se nesreća dogodila oko 15,20 sati, kada je 33-godišnjak iz Krka, vozeći osobni automobil Renault Laguna, riječkih registarskih pločica, na četiri kilometra od naplatnih kućica u Dugopolju zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika, kazala je zamjenica policijske glasnogovornice Željka Radošević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća kod Zaprešića Vozač Golfa poginuo pri sudaru s kamionom Slika nije dostupna Citroen se nije zaustavio na znaku 'stop' Noćas na hrvatskim cestama dva mladića izgubila živote

Automobil je nakon slijetanja izvan kolnika udario u rubnik, a potom se prevrnuo na krov. Prilikom prevrtanja sa stražnjeg sjedala iz vozila je ispao 29-godišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći putnik kojemu za sada nije utvrđen identitet, a bio je suvozač, je preminuo.

>> U nesreći na autocesti kod Dugopolja poginula jedna osoba

Vozač (33) je zadobio teške i po život opasne ozlijede, te je smješten na Jedinici intezivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split. Policija provodi istragu kako bi utvrdila identitet poginulog muškarca koji je sjedio na mjestu suvozača.

Slobodna Dalmacija piše da su prijatelji putovali iz primorsko-goranske županije na svadbu u Makarsku te da se na stražnjem sjedištu nalazio mladoženja i da je suvozač koji je poginuo trebao biti kum. (D.Ma/Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene