Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 4,40 sati dogodila na raskrižju Rizzijeve i Radićeve ulice poginuo je 20-godišnji mladić iz Pule, izvijestila je Policijska uprava istarska.


Nesreća se dogodila kada je na Golf kojim je mladi Puljanin upravljao iz smjera Verude prema središtu Pule na raskrižju Rizzijeve i Radićeve naletio Citroen C4 koji je vozio D.B. (27) iz Zagreba. Vozač Citroena nije se zaustavio na znaku obaveznog zaustavljanja i u raskrižju je oduzeo prednost vozaču golfa te ga je svojim citroenom silovito udario u lijevu, vozačevu stranu golfa i odbacio ga na obližnji ogradni zid.

Vezani članci Zlostavljanje djece, ilustracija Uhićen 69-godišnjak iz BiH: Mjesecima spolno zlostavljao dijete u Istri Slika nije dostupna Vozač Golfa poginuo pri sudaru s kamionom

Citroen se zaustavio više desetaka metara dalje u Rizzijevoj ulici. Mladi Puljanin od zadobivenih je ozljeda oko 5,30 sati preminuo u pulskoj Općoj bolnici. U nesreći je ozlijeđena i suvozačica u citroenu J. NJ. (23) iz Pule, dok vozač Citroena nije zadobio ozljede.

26-godišnjak poginuo nakon slijetanja s ceste

U prometnoj nesreći u mjestu Gornji Bogićevci u zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije noćas je smrtno stradao 26-godišnji vozač.

Prema podacima iz Policijske uprave Brodsko-posavske u 1,20 sati došlo je do slijetanja osobnog automobila s ceste. Prometna nesreća dogodila se na istočnom ulazu u Gornje Bogićevce. U zavoju je mladić D.M. izgubio nadzor nad osobnim automobilom, sletio s ceste i automobilom udario u betonski stup.