Teška prometna nesreća dogodila se danas prijepodne u mjestu Ličko Cerje. Dvije su osobe smrtno stradale.


U prometnoj nesreći koja se prijepodne dogodila u mjestu Ličko Cerje sudjelovala su tri vozila – osobni automobil zadarskih registarskih oznaka, kamper nizozemskih oznaka te kombi slovenskih oznaka. Smrtno su stradali ženska osoba i dijete, koji su bili u osobnom automobilu. Vozač automobila se nalazi u Općoj bolnici Gospić. Ostali sudionici u nesreći – tri osobe iz kampera te vozač kombija – prošli su neozlijeđeno. Promet je u prekidu do završetka očevida, rekli su nam u PU ličko-senjskoj.

Vezani članci Očevid, ilustracija Tragedija u Taborištu kod Petrinje: Sletio autom s ceste i na mjestu poginuo Policija, ilustracija Teška prometna nesreća u Turnju: U sudaru auta i motocikla poginula jedna osoba, ozlijeđene dvije

Ova tragedija samo je jedna u nizu nesreća koje su postale dio crne statistike o kojoj u posljednje vrijeme izvještavamo. Podsjećamo, u prometnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila u Pavlovcu poginuo je na mjestu vozač VW caddyja, suputnica iz istog vozila preminula je u bolnici, a još su dvije osobe u ozbiljnom stanju.