Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna tragedija

Teška prometna nesreća u Lici: U sudaru triju vozila živote izgubili žena i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se danas prijepodne u mjestu Ličko Cerje. Dvije su osobe smrtno stradale.

U prometnoj nesreći koja se prijepodne dogodila u mjestu Ličko Cerje sudjelovala su tri vozila – osobni automobil zadarskih registarskih oznaka, kamper nizozemskih oznaka te kombi slovenskih oznaka. Smrtno su stradali ženska osoba i dijete, koji su bili u osobnom automobilu. Vozač automobila se nalazi u Općoj bolnici Gospić. Ostali sudionici u nesreći – tri osobe iz kampera te vozač kombija – prošli su neozlijeđeno. Promet je u prekidu do završetka očevida, rekli su nam u PU ličko-senjskoj.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Ova tragedija samo je jedna u nizu nesreća koje su postale dio crne statistike o kojoj u posljednje vrijeme izvještavamo. Podsjećamo, u prometnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila u Pavlovcu poginuo je na mjestu vozač VW caddyja, suputnica iz istog vozila preminula je u bolnici, a još su dvije osobe u ozbiljnom stanju.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene