Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovala dva motocikla

Težak sudar kod Starigrada: Jedan motociklist poginuo, drugi s teškim ozljedama prevezen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru dva motocikla kod Starigrada u poslijepodnevnim satima poginuo je jedan od vozača.

Na državnoj cesti DC-8 oko 17:40 sati kod mjesta Starigrad dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dvojica motociklista.

Jedan od vozača motocikla je smrtno stradao, a drugi je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u KBC Rijeka, javlja PU ličko-senjska.

Promet se  na spomenutoj državnoj cesti kod Starigrada odvija naizmjenično.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Crni tjedan za hrvatske vatrogasce Vatrogasac na biciklu poginuo u naletu automobila: "Javljamo tužnu vijest. Počivaj u miru, Boško, i čuvaj nas!"

Policijski očevid je u tijeku, a nakon njega bit će poznat uzrok nesreće.

Aktualno Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) +0 Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Crna kronika Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene