Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crni tjedan za hrvatske vatrogasce

Vatrogasac na biciklu poginuo u naletu automobila: "Javljamo tužnu vijest. Počivaj u miru, Boško, i čuvaj nas!"

Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
U blizini graničnog prijelaza sa Slovenijom došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba.

Smrtno je stradao biciklist u naletu osobnog automobila u mjestu Dubrava Križovljanska kod pilane Friščić. Biciklist je poginuo na mjestu događaja, izvijestila je u nedjelju popodne policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Očevid je završen, no detalji nesreće zasad nisu poznati.

U nedjelju navečer, međutim, na stranici Dobrovoljno vatrogasno društvo Lovrečan  Dubrava na Facebooku, pojavila se informacija da je poginuli biciklist jedan od članova tog DVD-a.

"Javljamo tužnu vijest. Danas u popodnevnim satima u prometnoj nesreći smrtno je stradao naš član, operativac, član natjecateljske muške 'A' desetine Boštjan Horvat... Počivaj u miru, Boško, i čuvaj nas!" napisali su u statusu objavljenom na svojoj stranici na Facebooku.

Aktualno Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) +0 Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Crna kronika Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli 1/2 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene