U blizini graničnog prijelaza sa Slovenijom došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba.

Galerija


Smrtno je stradao biciklist u naletu osobnog automobila u mjestu Dubrava Križovljanska kod pilane Friščić. Biciklist je poginuo na mjestu događaja, izvijestila je u nedjelju popodne policija.

Vezani članci Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3 Auto letio 50 metara, mladić jaukao od bolova, no samo je lakše ozlijeđen: "Pa vidite, motor mu je doslovno završio u krilu" Pruga (Arhiva: Robert Anic/PIXSELL) Tragedija u Trnavi: Biciklist poginuo u naletu vlaka

Očevid je završen, no detalji nesreće zasad nisu poznati.

U nedjelju navečer, međutim, na stranici Dobrovoljno vatrogasno društvo Lovrečan  Dubrava na Facebooku, pojavila se informacija da je poginuli biciklist jedan od članova tog DVD-a.

"Javljamo tužnu vijest. Danas u popodnevnim satima u prometnoj nesreći smrtno je stradao naš član, operativac, član natjecateljske muške 'A' desetine Boštjan Horvat... Počivaj u miru, Boško, i čuvaj nas!" napisali su u statusu objavljenom na svojoj stranici na Facebooku.

Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli