Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan prizor

Stravična nesreća kod Đurđevca, vozač na mjestu poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac rođen 1989. poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći u Hampovici nedaleko od Đurđevca.

Muškarac je automobilom zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika, udario u prilazni most, prometni znak i betonski stup električne mreže. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Kako javlja portal ePodravina, muškarac je nakon izlaska iz dvostrukog zavoja, zbog neprilagođene brzine sletio u jarak te udario u prilazni most. Potom je odbačen u zrak, nakon toga je udario u prometni znak, a onda u zraku u betonski stup središnjim dijelom krova.

Zbog siline udara došlo je do uvijanja vozila oko stupa i pucanja, nakon čega čega je vozilo palo zajedno sa stupom jednim dijelom na nogostup, a drugim u putni jarak.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida promet se odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene