Muškarac rođen 1989. poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći u Hampovici nedaleko od Đurđevca.


Muškarac je automobilom zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika, udario u prilazni most, prometni znak i betonski stup električne mreže. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Vezani članci Loš dan Nemaju sreće ni koliko stane pod nokat, uvjereni su da se svemir urotio protiv njih Mjesto teške nesreće kod Daruvara Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo bračni par, od njih se opraštaju i motoristi: "Neka su vam lake nebeske ceste..."

Kako javlja portal ePodravina, muškarac je nakon izlaska iz dvostrukog zavoja, zbog neprilagođene brzine sletio u jarak te udario u prilazni most. Potom je odbačen u zrak, nakon toga je udario u prometni znak, a onda u zraku u betonski stup središnjim dijelom krova.

Zbog siline udara došlo je do uvijanja vozila oko stupa i pucanja, nakon čega čega je vozilo palo zajedno sa stupom jednim dijelom na nogostup, a drugim u putni jarak.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida promet se odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.