Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smanjena vidljivost

Teška nesreća u tunelu Sv. Rok: Lančani sudar zbog dima, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u tunelu Sv. Rok ozlijeđeno je dvoje ljudi.

Do nesreće je došlo nakon što se iz jednog automobila zbog kvara počelo dimiti. 'Dojava o nesreći zaprimljena je oko 11:30 sati, a do nesreće je najvjerojatnije došlo nakon smanjene vidljivosti zbog dima. Došlo je do lančanog sudara tri automobila', izjavio je za Dnevnik.hr glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Kako je objasnio Žodan, automobil iz kojeg se počelo dimiti i koji se nakon toga parkirao na zaustavnoj traci nije sudjelovao u nesreći, već se zbog dima u jedan automobil njemačkih registarskih oznaka zabio drugi automobil, također njemačkih oznaka te se naposlijetku u njih zabio treći automobil zagrebačkih registarskih oznaka. 'Dvoje putnika iz posljednjeg automobila je hospitalizirano u zadarskoj bolnici, a koliko je poznato ozljede nisu opasne po život', dodao je Žodan.

>> Strava na cestama: U dvije nesreće 5 mrtvih

Promet se sada odvija jednom trakom u smjeru Zagreba, a prema Splitu u obje trake.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene