Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedna osoba poginula

VIDEO Pogledajte kilometarske gužve satima nakon stravičnog sudara kamiona i tri auta na A3

Na autocesti A3 se u petak poslijepodne dogodila teška prometna nesreća. Jedna osoba je poginula, dok je druga ozlijeđena.

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 sudarila su se tri osobna vozila s teretnim. Jedna osoba je poginula, a druga je ozlijeđena.

Do nesreće je došlo između Popovače i Križa u petak oko 17 sati, javlja policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kod mjesta Brlog Užas na A1: Stranac sletio s autoceste i zabio se u kameni zid, poginuo na mjestu

"Za sav promet zatvorena je dionica autoceste u oba smjera Popovača-Križ, a promet se preusmjerava na županijske i lokalne ceste", dodaju iz policije.

"Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometne nesreće na 81. km + 450m (između čvorova Križ i Popovača) prekinut je promet između čvorova Rugvica i Popovača u smjeru Lipovca.

Silazak s autoceste u smjeru Lipovca je na čvoru Rugvica, a uključenje na čvoru Popovača. Pušten je promet između čvorova Popovača i Križ u smjeru Zagreba, a kolona na čvoru Popovača je oko dva kilometra. U smjeru Lipovca kolona između naplatne postaje Zagreb-Istok i Ivanić Grada je oko pet kilometra, a između Ivanić Grada i Križa oko sedam kilometara", objavio je HAK u 22:22.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene