Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD NAPLATNIH KUĆICA SVETA HELENA

Međimurski župan Matija Posavec imao prometnu nesreću: "Kamion je naletio na nas. Nije bilo ništa strašno, već se vraćamo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurski župan išao je na sastanak u Ministarstvo zdravstva s pročelnicom Sonjom Tošić kad se u njihov auto ispred naplatnih kućica u Svetoj Heleni zabio kamion. Put su nastavili u drugom autu, a vozač je ostao čekati policiju.

Međimurski župan Matija Posavec i pročelnica za zdravstvo Međimurske županije Sonja Tošić jutros oko 8 sati ispred naplatnih kućica Sveta Helena u smjeru Zagreba doživjeli su manju prometnu nesreću dok su putovali na sastanak s ministrom Milanom Kujundžićem u Ministarstvo zdravstva.

Kako nam je rekao Posavec, ispred naplatnih kućica je suženje trake i tamo je na njih naletio kamion, ali srećom nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE IMALA REFLEKTIRAJUĆU ODJEĆU Biciklistica teško ozlijeđena u naletu automobila: U sjedalici je vozila i dijete, koje pukom srećom nije ozlijeđeno

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatna snimka iz Doboja "Igore, ti danas slaviš drugi rođendan": Siloviti sudar dvaju automobila, jedan za dlaku promašio pješaka

"Ujutro je pojačan promet u smjeru Zagreba. Nije bilo ništa strašno. Vozač je ostao čekati policiju, a pročelnica i ja nastavili smo dalje u drugom autu. Evo, sad smo već obavili sastanak i vraćamo se", kazao nam je Matija Posavec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene