Nevjerojatnu sreću imao je mladić iz Doboja koji se u nedjelju šetao Ulicom Nikole Tesle. Umalo je poginuo kad su se sudarila dva auta.

Galerija


"Dečku sa snimke rekli su: 'Igore, danas slaviš drugi rođendan.' Stvarno je imao sreće", ispričao nam je freelance novinar Ljubinko Đurić, još pod dojmom nevjerojatne nesreće koja se dogodila ispred njegove kuće u Ulici Nikole Tesle u Doboju. 

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Duško Marušić/PIXSELL) Valjak za ravnanje nogometnog terena pogazio dječaka (12) i teško ga ozlijedio Sudar Nestrpljivi vozač zapeo na tračnicama i nije stigao pobjeći nadolazećem vlaku

Samo nekoliko sekundi dijelilo je pješaka koji se u nedjelju 15. prosinca šetao ulicom od vjerojatne smrti. Hodao je pločnikom kada je na cesti Ford pokušao preteći Golfa koji je skretao. Automobili su se sudarili, a zatim je svaki odletio na svoju stranu. Jedan od njih, prije nego što je udario parkirani Audi, prošao je tik uz pješaka. Udar je bio toliko jak da je automobil s parkirališta odletio na drugu stranu ceste. 

"U tom Focusu bilo je i dijete. Mislim da ih je parkirani Audi zaštitio od jačeg udara", rekao je Đurić, koji dodaje da tom ulicom i inače ljudi brzo voze te da je prije dvije godine gotovo na istom mjestu poginula žena. Portal Dobojskiinfo piše kako nitko nije teže ozlijeđen.