Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili kaznene prijave

Muškarac razdvajao maloljetnike koji su se tukli, jednog posjeo u auto pa se posvađao s njegovim ocem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ulici Krste Frankopana u Nuštru u nedjelju navečer potuklo se više maloljetnika. Sukob je zaustavio muškarac (38), otac jednog mladića koji je sudjelovao u tučnjavi.

Nakon njegove intervencije većina maloljetnika se razišla. Ostala su dvojica. Sin muškarca koji ih je razdvajao i drugi, kojeg je, bez njegove privole, kažu u vukovarskoj policiji, posjeo u stražnji dio svog automobila. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Zatim je muškarac mladića odvezao u Cerić i predao ga njegovim roditeljima, s kojima se i sukobio. Muškarac iz Cerića (45) prijetio je smrću onom iz Nuštra. Policiji je podnio kaznenu prijavu zbog prijetnje.

Policija je nakon kriminalističkog istraživanja potvrdila sumnju kako je 45-godišnjak iz Cerića prijetio 38-godišnjaku iz Nuštra. Navodno mu je prijetio sjekirom.

"Postoji i sumnja kako je 38-godišnjak iz Nuštra počinio kaznena djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode na štetu maloljetnika iz Cerića", objašnjavaju u policiji, koja je jučer uz kaznenu prijavu ispratila 38-godišnjaka iz Nuštra u pritvor.

"Provedeni su i prekršajni izvidi kojim su utvrđene činjenice vezane za spomenuti sukob maloljetnika, zbog čega će protiv dva maloljetnika biti podnesen optužni prijedlog zbog sumnje u kršenje odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", zaključuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene