Iustracija
Iustracija Foto: Getty Images

U Ulici Krste Frankopana u Nuštru u nedjelju navečer potuklo se više maloljetnika. Sukob je zaustavio muškarac (38), otac jednog mladića koji je sudjelovao u tučnjavi.


Nakon njegove intervencije većina maloljetnika se razišla. Ostala su dvojica. Sin muškarca koji ih je razdvajao i drugi, kojeg je, bez njegove privole, kažu u vukovarskoj policiji, posjeo u stražnji dio svog automobila. 

Vezani članci Izvlačenje vozila iz mora, ilustracija Drama na Hvaru: Tijekom iskrcaja pukli konopi, teretno vozilo završilo u moru Prosvjedi u Kolumbiji - 1 Razgovarali smo s Kolumbijcem koji nam je opisao žestoke prosvjede zbog porezne reforme u jeku pandemije: ''Mogli bismo bankrotirati''

Zatim je muškarac mladića odvezao u Cerić i predao ga njegovim roditeljima, s kojima se i sukobio. Muškarac iz Cerića (45) prijetio je smrću onom iz Nuštra. Policiji je podnio kaznenu prijavu zbog prijetnje.

Policija je nakon kriminalističkog istraživanja potvrdila sumnju kako je 45-godišnjak iz Cerića prijetio 38-godišnjaku iz Nuštra. Navodno mu je prijetio sjekirom.

"Postoji i sumnja kako je 38-godišnjak iz Nuštra počinio kaznena djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode na štetu maloljetnika iz Cerića", objašnjavaju u policiji, koja je jučer uz kaznenu prijavu ispratila 38-godišnjaka iz Nuštra u pritvor.

"Provedeni su i prekršajni izvidi kojim su utvrđene činjenice vezane za spomenuti sukob maloljetnika, zbog čega će protiv dva maloljetnika biti podnesen optužni prijedlog zbog sumnje u kršenje odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", zaključuju.