Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasvjetljavanje događaja

Suđenje Paravinji: Pregledavane snimke s nadzornih kamera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje Draganu Paravinji, optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički, izvijestio je novinare glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić.

Pred sutkinjom u postupku Nives Nikolac, na zahtjev obrane, danas su pregledavane snimke s nadzornih kamera te ostali materijalni dokazi.

Policija je, naime, izuzela snimke koje su zabilježile kamere uz prometnice kojima se na dan nestanka Antonije Bilić svojim kamionom kretao Paravinja, kako bi im pomogle u rasvjetljavanju događaja.

Pročitajte i ovo Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Mjeseci užasa Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci" Slika nije dostupna Teško ubojstvo Kreće novo suđenje Paravinji za ubojstvo Antonije Bilić

>> Presuda Paravinji koncem rujna

Odvjetnica Dragana Paravinje Ankica Giljanović još je ranije zatražila izvođenje svih dokaza. Budući da spis ima preko tisuću stranica, očekuje se da presuda neće moći biti izrečena koncem rujna, kao što je bilo najavljeno.

Branko Ivić danas nije rekao kada će se zakazati novo ročište u ovom suđenju zatvorenom za javnost. Antonia Bilić nestala je 7. lipnja prošle godine nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala u Paravinjin kamion. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene