Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKO UBOJSTVO

Stravični detalji zločina u Splitu: Sin zbog cigarete zapalio majku i bacio je u kadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija u utorak je pritvorskom nadzorniku prepratila 39-godišnjeg B.S., uz kaznenu prijavu zbog teškog ubojstva majke.

Uz kaznenu prijavu zbog teškog ubojstva, splitska policija prepratila je 39-godišnjeg B.S., pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u utorak iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POTVRDILI ZLOČIN Horor u Splitu: Policija objavila da je žena čije je beživotno tijelo pronađeno u stanu bila ubijena, uhićen muškarac  

Stravičan zločin o kojem ovih dana u medije cure morbidni detalji, šokirao je sve redom. Prema navodima lokalnih portala, osumnjičeni je svoju šezdesetogodišnju majku D.V. zapalio. Zločin se dogodio u nedjelju ujutro, no susjedi iz zgrade su u izjavama za medije kazali kako nitko ništa nije čuo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Užas u Splitu: U stanu pronađeno tijelo žene, policija provodi očevid

Žena je pronađena u kadi s brojnim opekotinama po tijelu, a njezin sin uhićen je u ponedjeljak i odveden na kriminalističku obradu. Prema navodima Dalmatinskog portala, brutalnom ubojstvu prethodila je svađa između sina i majke, jer je žena otišla u kupaonicu zapaliti cigaretu. 

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene