Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan se još bori za život

Stravična nesreća s tri mrtva motociklista: Sudarile se dvije skupine iz suprotnih smjerova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Kraj, između Medveje i Moščeničke Drage, došlo je do jezivog sudara u kojem je sudjelovalo sedam motocikala.

Pet motocikala je u potpunosti izgorjelo. Tri motociklista su poginula dok su dvojica u kritičnom stanju te su prevezeni u KBC Rijeka. U bolnicu su odvezena i dvojica lakše ozlijeđenih motorista.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Danas su iz bolnice puštena dvojica lakše ozljeđenih motorista. Jedan od dvojice teško ozljeđenih više nije u kritičnom stanju.

Kako neslužbeno doznajemo, dvije skupine motociklista, koje su se kretale suprotnim smjerovima, susrele su se na cesti. Dvojica su se sudarila, a ostali su naletjeli na njih.

>> Snimila ga nadzorna kamera: Pijan vozio bez dozvole u suprotnom smjeru

Žena ispred čije se kuće dogodila stravična nesreća bila je u velikom šoku i kaže da tako nešto nikada nije vidjela. Rekla je da je bio veliki plamen i da su nesretni motociklisti gasili jedne druge.

PU primorsko-goranska je priopćila da su smrtno stradala trojica vozača motocikla, starosti 30 do 52 godine. U prometnoj nesreći sudjelovalo je sedam vozača motocikala, riječkih i pulskih registarskih oznaka. Pet motocikla oštećeno je uslijed zapaljenja.

Sva trojica vozača motocikla, od kojih je jedan s područja Primorsko-goranske županije, a dvojica s područja Istarske županije, nažalost su smrtno stradala na mjestu prometne nesreće. U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđena dva vozača motocikla, dok su lakše ozlijede zadobila još dvojica motociklista, svi s područja Istarske županije, starosti 25 do 27 godina.

Temeljem naloga nadležnog državnog odvjetništva na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci bit će provedena obdukcija tijela stradalih motociklista. U tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene