Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač završio s ozljedama

Snimila ga nadzorna kamera: Pijan vozio bez dozvole u suprotnom smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere na riječkoj zaobilaznici snimilie su motociklista kako vozi u suprotnom smjeru. Tijekom vožnje udario je u zaštitnu ogradu te pao na kolnik pri čemu je zadobio lakše ozljede.

Jučer oko 9 sati policija u Rijeci zaprimila je dojavu da nepoznati vozač upravlja motociklom krećući se riječkom zaobilaznicom u suprotnom smjeru. Ubrzo po dojavi pronađen je 43-godišnji vozač iz Osijeka.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Utvrđeno je kako je upravljao motociklom bjelovarskih oznaka krećući se iz pravca Orehovice u smjeru Škurinja. Dolaskom pred tunel Škurinje, suprotno postavljenoj prometnoj signalizaciji i oznakama na kolniku, zaustavio se, polukružno okrenuo te nastavio voziti kolnikom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera, odnosno u smjeru Orehovice, izvijestila je policija.

>> Vozio u suprotnom smjeru po riječkoj obilaznici

Tijekom vožnje udario je u zaštitnu ogradu te zajedno s motociklom pao na kolnik, nakon čega je napustio mjesto događaja, ali su ga policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka vrlo brzo pronašli. Vozač motocikla lakše je ozlijeđen, dok srećom drugih ozlijeđenih osoba nije bilo.

Utvrđeno je kako je s tehnički neispravnim motociklom upravljao s 1,68 promila alkohola u krvi te bez položenog vozačkog ispita za ovu kategoriju vozila. Zbog opasnosti da će nastaviti upravljati motociklom, 43-godišnji vozač zadržan je te prekršajno prijavljen zbog počinjenja više prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policija napominje kako u slučaju uočavanja vozila koja se kreću u nedopuštenom smjeru i drugih događaja koji ugrožavaju promet odmah izvijestite policiju pozivom na telefon 192 ili Centar 112.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene