Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODMAH JAVIO POLICIJI

Strava u dubini: Čistio bunar pa pronašao vreću, a zbog onoga što je skrivala odmah je zvao policiju

Bombe i mine
Bombe i mine Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Muškarac koji je čistio bunar u Malom Grđevcu nije ni slutio što će pronaći u njegovoj nutrini.

Prilikom čišćenja bunara prošloga petka 32-godišnjak je izvadio vreću u kojoj su se nalazile bombe i druga eksplozivna sredstva. Odmah je sve prijavio policiji i na mjesto događaja izišao je policijac zadužen za protueksplozijsku zaštitu.

Nakon što je policajac pregledao izvađeni mulj i vreću iz bunara imao je što zapisati: osam tromblonskih trenutnih mini, 13 bombi M-75, šest bombi M-52, 100 grama eksploziva TNT, 24 komada topničkog streljiva kalibra 20 mm, tri spremnika za automatsku pušku i 10 komada streljiva različitog kalibra.

Bjelovarsko-bilogorska policija priopćila je da je sve pronađeno u vreći na siguran način izuzeto i pohranjeno u skladištu ubojite opreme do uništenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kriminalističko istraživanje VIDEO Šok na plaži: Policija izvadila bombe koje je uočio ronilac koji se tamo svakodnevno kupa
Pročitajte i ovo Djeca pronašla zaostale bombe - 1 pronalasci nisu rijetkost Djeca u istarskom gradiću pronašla zaostale bombe: "Tek sam sada svjesna što je moglo biti, što se moglo dogoditi..."

''Pronađete li bilo kakva neeksplodirana eksplozivna sredstva ili njihove dijelove bez odgode nazovite 192 kako bi se takva sredstva sigurno uklonila iz naše okoline'', poručili su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene