Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vezan, uredno cijepljen

Rotvajler napao dječake, jednog teško ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu obiteljske kuće pas rotvajler napao je jučer dvojicu dječaka nanijevši jednom teške, a drugom lakše tjelesne ozljede.

U mjestu Hruševec Kupljenski kod Zaprešića jučer između 14.30 i 15 sati u dvorištu obiteljske kuće pas, koji je bio vezan, napao je 10-godišnjeg dječaka', rekla je za Dnevnik,.hr Jelena Bikić, glasnogovornica Zagrebačke policije. Dodala je kako je kuća u vlasništvu 51-godišnjeg francuskog državljanina te kako se se napad pas dogodio iz još uvijek neutvrđenih razloga. Ozlijeđenog dječaka u Dom zdravlja u Zaprešić je odvezla supruga vlasnika kuće, no od tamo je 10-godišnjak prebačen u Klaićevu bolnicu gdje je utvrđeno da se radi o teškim tjelesnim ozljedama. Neslužbeno doznajemo da je pas dječaka izgrizao po glavi i rukama.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Nikita Piil Krikovi u susjedstvu Rotvajleri brutalno napali svoju vlasnicu: "Sve što sam mogao učiniti bilo je gledati kako trgaju djevojku"

U trenutku kada je supruga vlasnika kuće vozila 10-godišnjaka liječniku, 7-godišnji dječak ostao je sam u kući i postao druga žrtva rotvajlera. Pas ga je napao no na sreću mlađi je dječak prošao s lakšim tjelesnim ozljedama. Iz zagrebačke policije kažu kako se radi o rotvajleru koji je uredno cijepljen i čipiran te koji nikada radnije nikoga nije napao. Pas će sljedećih 10 dana provesti u karanteni i na veterinarskom promatranju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene