Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HEROJSKI NAPORI GASITELJA

VIDEO I FOTO Strašni prizori u Zaprešiću: Vatrena stihija zahvatila kuće u nizu, vatrogasci uspjeli požar staviti pod kontrolu

Aktualno Galerija Požar u Zaprešiću Požar u Zaprešiću Foto: Čitatelj Požar u Zaprešiću Požar u Zaprešiću Foto: Čitatelj Požar u Zaprešiću - 1 Požar u Zaprešiću - 1 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Zaprešiću - 2 Požar u Zaprešiću - 2 Foto: DNEVNIK.hr +3 Požar u Zaprešiću Galerija 1/8 >>
U Zaprešiću je u četvrtak navečer buknuo veliki požar. Vatrogasci su uspjeli plamenu buktinju staviti pod kontrolu, a srećom nitko nije ozlijeđen.

Izbio je veliki požar u Zaprešiću oko 22 sata, planule su kuće u nizu u Šenoinoj ulici. Vatra je izbila u kući u sredini niza te se požar potom proširio na okolne.

Gradonačelnik Željko Turk kazao je za Dnevnik Nove TV nešto prije ponoći da je požar stavljen pod kontrolu te da će Grad stanarima kuća ponuditi alternativni smještaj.

"Stanje na terenu je pod kontrolom", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Ena Dumenčić.

"Na požar je izašao 21 vatrogasac, sa sedam vozila. Najbitnije je da su svi živi i na nogama", rekao je vatrogasni zapovjednik Željko Barun za Dnevnik Nove TV te dodao da su dojavu o požaru primili u 21:47 i odmah izašli na teren.

Požar u Zaprešiću Željko Barun - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ovo će biti još jedna neprospavana noć da se ovo ne bi reaktiviralo. Na brojevima 24, 26 i 28 je velika šteta", kazao je zapovjednik.

Pročitajte i ovo Požar na Braču podmetnut: Ilustracija - 5 Čeka se kraj istrage Svi detalji požara na Braču: Puno teorija - od rušenja cijene nekretnine do bačenog opuška

Jedna je kuća direktno oštećena, a u požaru su stradale i dvije susjedne kuće.

Požar u Zaprešiću Požar u Zaprešiću - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

Požar u Zaprešiću Požar u Zaprešiću - 2 (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako doznajemo iz policije, nema ozlijeđenih osoba.

"Navodno su danas bili neki majstori za plin. Sumnja se na njih", rekao nam je čitatelj koji se nalazi u neposrednoj blizini požara.

Svi stanari su na vrijeme napustili objekte. Požar je buknuo u montažnim kućama koje su sagrađene 1980-ih, javlja Televizija Zapad.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene