Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Platu

Strašni detalji prometne nesreće na Jadranskoj magistrali: Nijemca (25) udario autobus, a onda i auto. Poginuo je na licu mjesta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Na pješaka je u Platu naletio autobus, a zatim i automobil. 25-godišnji Nijemac je poginuo na na mjestu događaja od težine zadobivenih ozljeda.

Na Jadranskoj magistrali u Platu kod Dubrovnika jutros oko 5 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je na mjestu poginuo pješak.

Na pješaka, 25-godišnjek državljanina Njemačke, je naletio autobus kojeg je vozio 38-godišnji državljanin BiH. Nakon autobusa, na pješaka je naletio i automobil koji se nalazio iza autobusa, a kojeg je vozio 24-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ručna bomba pronađena u Varaždinu - 2 Policija na terenu Muškarac u Varaždinu pronašao granatu i spriječio moguću tragediju: Nije imala osigurač i bila je vrlo opasna

Iz policije su istaknuli kako je promet bio više sati zatvoren tijekom očevida kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo.

HAK je objavio kako se nakon prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Dubrovnika i Cavtata u mjestu Plat vozilo uz zastoje i kolone, osobito u smjeru Zračne luke Dubrovnik. 

Promet je normaliziran u 8:25, objavila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene