Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stočar vlasnika njive ubo nožem u leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stoka i njiva na kojoj se ta stoka čuvala razlog su jučerašnjeg obračuna trojice mještana Hutina pokraj Jastrebarskog u kojemu je "deblji kraj" izvukao 44-godišnji vlasnik njive kojega je četiri godine mlađi vlasnik stoke ubo nožem u leđa, ali ga na sreću nije teže ozlijedio, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Obračunu dvojice vlasnika prethodio je verbalni sukob vlasnika njive sa 65-godišnjakom koji je na njegovoj njivi čuvao stoku u vlasništvu 40-godišnjaka. Dok su se njih dvojica svađali, do njih je došao vlasnik stoke i drvenim štapom udario zemljoposjednika koji je napadaču uspio oduzeti štap. No, stočar je tada od 65-godišnjaka zatražio da mu dohvati nož koji se nalazio u neposrednoj blizini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Slika nije dostupna napad nožem Dvojica teško ozlijeđena: Policija objavila detalje krvavog napada u kafiću na Savskoj cesti u Zagrebu

Vidjevši što mu se sprema, 44-godišnjak se dao u bijeg, ali je napadač krenuo za njim te ga je uspio sustići i ubosti u leđa.

Napadač i njegov 65-godišnji "oružar" potom su otjerali stoku do staje, a nož bacili.

Ozlijeđeni vlasnik njive prevezen je u karlovačku Opću bolnicu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policija je tijekom očevida pronašla nož, a dvojicu osumnjičenih za pokušaj ubojstva privela je na kriminalističku obradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene