Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pas zaklao muškarca ispred kuće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki stafordski terijer napao je jutros u Solinu starca kod kojeg je bio na čuvanju i nasmrt ga izgrizao. Nesretni Stipe Vučić (76) ušao je u kavez kako bi šestogodišnjem američkom stafordskom terijeru dao vode, na što je pas vrlo agresivno reagirao.

Pas je čovjeka najprije ugrizao za ruku te ga nastavio razvlačiti gotovo 10 minuta, grizući ga gdje je stigao. Šokirani susjedi kažu da nikada neće zaboraviti stravičan prizor.

Pročitajte i ovo Napad u Solinu Određen istražni zatvor Kolegu iz poduzeća ubo nožem: Osumnjičeni za pokušaj ubojstva (25) u pritvoru Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Policija objavila fotografiju Traje velika potraga za napadačem nakon krvavog sukoba u Solinu: Reporter Dnevnika Nove TV o detaljima napada

Prema neslužbenim informacijama, obitelj Vučić ima nekoliko žičanih boksova u kojima privremeno udomljava pse svojih poznanika. Psa koji je usmrtio Stipu navodno je prije par dana na čuvanju ostavio vlasnik koji je otišao na put u Italiju.

Razjarenog psa su preuzeli veterinarski inspektori. Uspavali su ga i odnijeli na desetodnevno promatranje. U šokirane Solinjane uvukao se strah jer tako strašna smrt ne pamti se u ovom kraju.

Muškarac je najvjerojatnije iskrvario od više zadanih ugriza no tek nakon obdukcije znat će se pravi uzrok smrti. Naime, s obzirom na njegove godine, može biti i da mu je, uslijed napada psa, zatajilo srce.

Članovi muškarčeve obitelji nisu dopustili pristup novinarima na mjesto nesreće, a jedan od njih je čak fizički nasrnuo na jednog novinara.

Podsjećamo, prije nekoliko je dana u Zagrebu pit bull zaklao maltezera te ugrizao njegovu vlasnicu.

>> Pit bull ubio maltezera i ugrizao vlasnicu

>> Pit bull koji je rastrgao maltezera bit će 10 dana pod veterinarskim nadzorom

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene