Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pit bull koji je rastrgao maltezera bit će 10 dana pod veterinarskim nadzorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pit bull koji je jučer u središtu Zagreba rastrgnuo maltezera i ugrizao njegovu vlasnicu bit će 10 dana pod nadzorom veterinarskih inspektora koji će nakon toga odlučiti hoće li ga vratiti vlasniku. No, zanimljivo je da vlasnik opasnog psa ima još jednog pit bulla koji slobodno šeće u neposrednoj blizini dječjeg vrtića.

Vlasnik psa i njegov 30-godišnji sin imaju podeblje policijske dosjee kojima dominiraju krađe i napadi na policajce. Pred naše kamere nisu htjeli. Susjedi su u strahu. 

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Policija je protiv vlasnika psa, zbog jučerašnjeg ubojstva maltezera, podnijela prekršajnu prijavu, a 11 godina star podivljali pas je i kastriran. Prema mišljenju stručnjaka - prekasno. 

>> Pit bull ubio maltezera i ugrizao vlasnicu

U Sjedinjenim Američkim Državama, osim pojedinih određenih za rasplod, sve potencijalno opasne pasmine, kao pit bulli, rotvajleri, doge i druge, preventivno se kastriraju sa 6 mjeseci. 

U Hrvatskoj se, čini se, uvijek čeka najgore, prije djelovanja nadležnih službi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene