Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilegalno oružje i marihuana

Opasni incident u Splitu: Nakon svađe s djevojkom pucao u zgradu pa zaradio tri prijave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija je u utorak u 16 i 20 zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Ćiril-Metodovoj ulici u Splitu.

Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, gdje su zatekli 22-godišnjakinju i 42-godišnjaka, koji je tom prilikom u ruci držao pištolj, dok je na fasadi zgrade utvrđeno oštećenje nastalo vatrenim oružjem.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

U splitskoj policiji su nam rekli kako se radilo o svađi, odnosno prepirci djevojke i muškarca koji je potom nasumično pucao u zid zgrade. Policija je protiv muškarca podnijela kaznenu prijavu dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom.

Protiv muškarca je podnesen i optužni prijedlog zbog posjedovanja ilegalnog oružja. Obavljena je i pretraga njegovog stana gdje su pronađene manje količine marihuane.

Aktualno Bleiburški vod pozvao Predsjednicu na komemoraciju +0 Bleiburški vod bio je na sastanku kod Predsjednice (Foto: Ured Predsjednice) Hrvatska Bleiburški vod pozvao Predsjednicu na komemoraciju 1/1 >>

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene