Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šibenska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 30-godišnjeg Šibenčanina kojega sumnjiči da je bludničio nad 19-godišnjom sugrađankom te prijetio šestorici Šibenčana koji su ga u tome pokušali spriječiti.


Policija navodi kako je 30-godišnjak 3. travnja ove godine poslijepodne u Ulici 8. dalmatinske udarne brigade, dok je skupina Šibenčana bojila klupe u obližnjemu parku, napao 19-godišnjakinju koja je zbog mučnine otišla u sanitarne prostorije, te je dirao po intimnim dijelovima tijela protiv njezine volje.

Šibenčanka je vikala i dozvala trojicu starijih Šibenčana te trojicu maloljetnika koji su od nje pokušali odvojiti 30-godišnjaka. Kako nasilnik nije želio odustati, nego im je ozbiljno priprijetio, Šibenčani su ga napali i lakše ga ozlijedili. (HIna)

Vezani članci Premijer Andrej Plenković o napadu pred Saborom - 4 Plenković odgovorio Milanoviću: "Mogao bih reći da je šmrkavac, ali neću. Čujem da je opet spominjao majku, to vam dovoljno govori" Škola u kojoj je ubijen učitelj povijesti Policija uhitila članove obitelji napadača iz Pariza, objavljen i video njegova smaknuća