Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unosan posao

Šestorica 'napravila' vlastiti deponij

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ilegalnim deponijem Hrvatske su šume oštećene za 5 milijuna kuna.

Šestero muškaraca je odlučilo napraviti vlastiti deponij u Kaštel Štafiliću. Ilegalni deponij zemljanog i građevnog materijala se prostirao na 8 hektara zemljišta, čiji su vlasnik Hrvatske šume. Parcelu su ogradili, stavili rampu i kamp kućicu. Usluge su nudili građevinskim tvrtkama, a cijena odlaganja se kretala od 7 do 15 kuna po kubiku otpada, što je puno jeftinije nego na ostalim legalnim odlagalištima.

Pročitajte i ovo Unutrašnjost crkve sv. Lovre suluda ideja FOTO Neviđeni vandalizam u crkvi - roštiljali i radili peku! "Takvo što ne bi ni barbarima palo na pamet!" Kaštelani nezadovoljni - 3 Stigao i odgovor Građani stigli na razgovor pa poljubili vrata gradonačelnika: "Frustrirani smo jer ne želi raspravljati o vrlo bitnoj stvari"

Sveukupno je na tom području deponirano oko 120,000 kubika zemljanog i betonskog otpada, javlja Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Saniranje ilegalnog deponija Hrvatske bi šume koštalo preko 5,000,000 kuna. Protiv sve šestorice policija će podnijeti kaznene prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene