Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dovršena je kriminalistička obrada nad 41-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je prevarila četiri žene koje su bile zaposlene u njezinom butiku te na taj način sebi priskrbila 632,000 kuna.


Policija sumnja da je 41-godišnjakinja lažnim obećanjima svoje zaposlenice nagovorila na podizanje kredita, odnosno objašnjavala im je da joj treba kratka pozajmica kao ulaganje u posao te obećavala da će posuđeni novac prvom prilikom vratiti. Oštećena 28-godišnjakinja, 34-godišnjakinja, 32-godišnjakinja i 41-godišnjakinja podizale su nenamjenske kredite te predale novac svojoj šefici.

Vezani članci Slika nije dostupna NADZORNE KAMERE snimile djevojke u akciji! Slika nije dostupna Je li ovo najgori lopov na svijetu?

Čim bi dobila novac, šefica je zaposlenice počela izbjegavati i prestajala se javljati na telefonske pozive. Spomenute prijevare događale su se u razdoblju od 2005. i 2006. godine, a osumnjičena je na taj način sebi priskrbila 632.000 kuna. Policija je jučerašnom pretragom stana osumnjičene pronašla pečat jedne financijske institucije koju ju 41-godišnjakinja koristila u krivotvorenju isprava. Osumnjičena žena dovedena je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.