Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sedmorka optužena za krvave pljačke ostaje u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmorica okrivljenih za krvave pljačke poslovnice Fine i Zagrebačke banke ostaje u pritvoru.

Odlučilo je to danas Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda, doznaje se od glasnogovornika suda Krešimira Devčića.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Vijeće je time prihvatilo prijedlog USKOK-a za produljenjem pritvora za svih sedam okrivljenika protiv kojih je jučer podignuta optužnica zbog pljački poslovnica Fine i Zagrebačke banke 2005., u kojima su ubijena dva zaštitara i teško ranjen građanin Dragutin Golik koji je umro krajem siječnja ove godine.

Optužnicom, koja je podignuta gotovo godinu dana nakon otvaranja istrage, okrivljene se tereti za ubojstva, razbojništva, krivotvorenja isprava i "pranje novca".

Prvo i drugooptuženog Nenada Filipovića i Grgu Crnkovića USKOK tereti da su se udružili i isplanirali više pljački novčarskih ustanova na zagrebačkom području te da su u bandu uključili ostale optuženike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene