Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na Hvaru

Sezonca na Hvaru gurnuli s rive, pao je na stijene i zadobio višestruke ozljede: "Mogao je netko poginuti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak malo prije šest sati na Šetalištu put Križa u Hvaru nepoznata osoba je pri mimoilaženju gurnula 24-godišnjaka. On je u padu ozlijeđen.

Na Šetalištu put Križa u Hvaru u utorak oko 5:47 nepoznata osoba je pri mimoilaženju gurnula 24-godišnjaka koji je u padu zadobio lakše ozljede. U tijeku je kriminalističko istraživanje, a policija traga za počiniteljem, doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Mladić je zadobio brojne ozljede glave, ruku, desnog ramena te se oporavlja nakon liječničke intervencije u Hitnoj pomoći. "Ovo više nije normalno, ne može se ni hodati bez straha da te netko ne napadne, bez ikakvog razloga", šokirana je kolegica napadnutog mladića.

"Išao je rano jutros na posao u hotelskoj kući kada su iz suprotnog smjera naišla dvojica. Niti su mu nešto kazali, niti on njima, jednostavno ga je jedan od njih gurnuo s rive. U niti pedalj mora, na stijene. Da je umjesto njega bila neka djevojka ili manje vješt muškarac, mogao je netko poginuti", prepričala je događaj, pišu 24 sata.

"Ta dvojica su odmah otrčali, jer su se prije nešto svađali s dvojicom Britanaca. Jedan od tih stranaca je potrčao za njima, a drugi je ostao pružiti pomoć momku na stijenama, pozvati Hitnu i policiju. I jedni i drugi su stigli jako brzo. Njega su zašili na Hitnoj, rekli mu da za dva dana dođe na previjanje, iako je blijed, stalno povraća, nismo sigurni da nema potres mozga", dodala je kolegica napadnutog mladića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene