Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI

Traže se svjedoci prometne nesreće na Aveniji Dubrovnik: Dvije osobe ozlijeđene

Policija na očevidu (Foto: PIXSELL/Hrvoje Jelavić
Policija na očevidu (Foto: PIXSELL/Hrvoje Jelavić
Policijska uprava zagrebačka traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila nešto prije ponoći u petak, 2. prosinca, zapadno od raskrižja Avenije Dubrovnik i Ulice Mate Parlova u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

U petak, 2. prosinca, oko 23:45 sati na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik zapadno od raskrižja s Ulicom Mate Parlova dogodila se prometna nesreća, priopćio je PUZ.

Osobni automobil marke Volkswagen Golf zagrebačkih registarskih oznaka naletio je na teretni automobil marke Nissan Cabstar zagrebačkih registarskih oznaka koji je bio parkiran na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik radi postavljanja reklamnih panoa na željezničkom nadvožnjaku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna droga i u vojsci Unaprijed izgubljen rat? Godišnja šteta u Hrvatskoj od zlouporabe droge veća od dvije milijarde kuna

Pročitajte i ovo Tonći Prodan, stručnjak za sigurnost ZASTRAŠIVANJE I PRIJETNJA? Tajna krvavih paketa sa životinjskim očima: Stručnjak za sigurnost objasnio koje će tragove tražiti policija

U prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192, ističu iz PUZ-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene