Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Istri

Sudarila se dva auta, jedan se odbio i naletio na pješakinju: Izvlačili su je vatrogasci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Strašna prometna nesreća u utorak navečer dogodila se u centru Pule.

U prometnoj nesreći u utorak navečer u središtu Pule ozlijeđene su tri osobe, uključujući i pješakinju na koju je na nogostupu nakon sudara dvaju vozila naletio automobil.

Dva mladića i pješakinja ozlijeđeni su u utorak navečer, u neposrednoj blizini pulske Gimnazije, izvijestila je istarska policija. Prevezeni su u bolnicu i zasad nije poznata težina njihovih ozljeda.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu pod rotirkama VIDEO Dramatična noć u Zagrebu, policija u neviđenoj potjeri, svjedokinja za DNEVNIK.hr: "Pored auta je na travi sjedio muškarac, oko njega policija. Pretraživali su mu auto"

Prema neslužbenim podacima do nesreće je došlo u Zagrebačkoj ulici kada se vozač Fiat punta pulske registracije neoprezno uključivao u promet s autobusnog ugibališta i ušao u putanju Volkswagen polu kojim je upravljao osamnaestogodišnjak.

Polo je pritom udario punto, odbio se i u punoj brzini zabio u zidić te pritom naletio na pješakinju koja je bila na nogostupu uz samu cestu. Pješakinja je od siline udarca odbačena u žičanu ogradu te su ju morali izvlačiti vatrogasci.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

U polu su ozlijeđeni vozač i suvozač dok prema prvim informacijama vozač punta nije ozlijeđen.

Na mjestu događaja interveniralo je više vozila hitne pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene