Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene dvije osobe

Drama u Dalmaciji! Policajcu oteo pištolj i zapucao: "Svađao se s djevojkom, bila je tu i majka..."

Rano jutros došlo je do pucnjave u Šibeniku, na Baldekinu. Uhićene su dvije osobe.

Jutros oko 4 sata došlo je do svađe i pucnjave na križanju Ulice Petra Preradovića i Triglavske ulice.

"Vezano uz postupanje danas, 3. siječnja oko 4 sata na području Šibenika, kada su policijski službenici postupali po dojavi da je muškarac fizički napao žensku osobu, izvješćujemo da su policijski službenici u službene prostorije na kriminalističko istraživanje priveli dvije osobe.

Prema do sada utvrđenim informacijama, tijekom privođenja jedna od osoba koju su policijski službenici privodili i koja je pružala aktivni otpor, uzela je službeni pištolj iz futrole policijskog službenika i nekontrolirano ispalila hitac. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog svega osuđeni Užasan slučaj u Bjelovaru: Dvojica muškaraca skinula prijateljicu koja je ostala bez svijesti i fotografirala ju

U tijeku je kriminalističko istraživanje i rasvjetljavanje svih činjenica vezanih uz intervenciju.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo detaljnije o svemu utvrđenom", izvijestila je PU šibensko-kninska. 

"Muškarac se svađao s djevojkom, a bila mu je tu i majka. Sve se to događalo oko 4 sata ujutro. Netko je zvao policiju, koja je ubrzo došla na teren. Muškarac je bio toliko bijesan da su ga policajci jedva svladali. Bilo je i pucnjave, ali ne znam tko je pucao. Ovo nije prvi put da je bilo problema s tim parom u našoj ulici, čini nam se da im ni droga nije strana."

"Pucalo se u zrak valjda, između tri stambene zgrade. Inače lik je odavno trebao biti u zatvoru, više puta osuđivan zbog droge, nitko ne zna kako nije na odsluženju kazne", rekli su svjedoci za ŠibenikIN.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene