Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsadno stanje

VIDEO Pucnjava kod Karlovca, na terenu bili i specijalci: Jedna osoba ubijena, još jedna ozlijeđena. Cure detalji krvavog zločina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak navečer došlo je do pucnjave na Lemić Brdu kod Karlovca. Prema prvim informacijama, čuli su se hici iz puškomitraljeza.

Na Lemić Brdu kod Karlovca došlo je do pucnjave. Sve je bilo puno policije i hitne pomoći.

"Danas nešto prije 18:30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba.

Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja", priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podnesena kaznena prijava Detalji velike krađe u šibenskoj bolnici: Zaposlenik na svoje račune uplatio 2,3 milijuna kuna

Ubijen u svojem dvorištu

Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star oko 65 godina, te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Umjesto provoda krš i lom Uigrani dvojac u Zagrebu mamio žrtve oglasima za masažu: Kada bi muškarci došli na druženje, nastao bi pakao

U akciji su sudjelovali i pripradnici Antiterorističke jedinice Lučko, koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Kako navode, pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vrijeme od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe).

Iz MUP-a su objavili i video kako pripadnici ATJ Lučko navalnim vozilom Gurka privode osobu osumnjičenu za pucnjavu na području Lemić Brda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene