Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom kojega sumnjiče u proizvodnju i preprodaju droge.

Galerija


40-godišnjaka je policija u subotu oko 21:45 sati zaustavila u automobilu u mjestu Novoselec. Zaustavljen je zbog nadzora prometa. 40-godišnjak je policajcima predao dvije plastične vrećice u kojoj se nalazilo oko 115,7 grama marihuane, a u drugoj 99 grama amfetamina, odnosno speeda.

Vezani članci Policija, ilustracija Krao parfeme po Zagrebu pa orobio blagajnicu dok je plaćao pivo Zaplijenjeno više od 30 kilograma marihuane, novac i automobil - 6 Uhvaćeni dileri: Zagrebačka policija zaplijenila više od 30 kilograma droge, automobil i novac

Uz to, uz sebe je imao plastičnu kutijicu u kojoj se nalazilo 1,4 grama marihuane, jednu ručnu smotanu cigaretu odnosno joint s marihuanom te drobilicu.

Tijekom istrage i uz nalog Županijskog suda u Bjelovaru obavljena je pretraga doma i drugih prostorija na području Lipika koju 40-godišnjak koristi.

Pronađeno je 1589 grana isječene suhe biljne materije i isječene suhe stabljike indijske konoplje, medicinska šprica s 2,5 ulja kanabisa, metalna drobilica s 1,2 grama marihuane, metalna drobilica s tragovima marihuane, kutijica s 26,5 grama marihuane, digitalna vaga te 88 grama sjemenki indijske konoplje.

Policija je pronašla i šator za uzgoj biljaka s pripremljenom rasvjetom i ventilacijom, pogodan za uzgoj indijske konoplje. Protiv 40-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.