Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga se nastavlja

Priveden osamnaestogodišnjak: Cure detalji stravičnog napada na braću kod Zadra

Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 2
Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Biogradski i krim policajci proveli su istragu nad šest hrvatskih državljana u dobi od 18 do 27 godina te nad dva maloljetna hrvatska državljana. Osumnjičeni su da su u ponedjeljak rano ujutro u Turnju drsko verbalno, a onda i fizički napali dvojicu muškaraca u dobi od 33 i 31 godine.

Šestorica mladića u dobi od 18 do 27 godina i dvojica maloljetnika osumnjičeni su za napad na dvojicu muškaraca u ponedjeljak rano ujutro.

U fizičkom napadu 31-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede dok je 33-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Sumnja se kako mu je teške tjelesne ozljede nanio 18-godišnjak udarcem stolicom u glavu.

Pročitajte i ovo Uslijed strašnog nevremena i oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu Tuga i nevjerica FOTO/ VIDEO Dan poslije oluje kakvu Hrvatska ne pamti: Vojska je na terenu, štete se zbrajaju, među ozlijeđenima su i djeca

18-godišnjak je pritvoren, a protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Protiv petorice hrvatskih državljanina u dobi od 27, 23, 22, 20 i 18 godina te dva maloljetna hrvatska državljanina policija pokreće prekršajni postupak. Osumnjičeni su za naročito drsko i nepristojno ponašanje.

Pročitajte i ovo Igor Alfirević Igor Alfirević Nakon ostavke ravnateljice: KB Sveti Duh dobio novog privremenog šefa

S obzirom da su u događaju sudjelovale i maloljetnici, policija će izvješćem izvijestiti nadležne institucije radi daljnjih mjera. Krim istraga se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene