Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Automobil izgorio

Skupo platio pokušaj šverca: Zapalio mu se duhan ispod poklopca motora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupo je platio pokušaj šverca duhana 58-godišnji slovenski državljanin, rođen u Bosni i Hercegovini, kojemu se na autocesti A3 nedaleko Kutine, zapalio automobil i u potpunosti izgorio, no muškarac nije ozlijeđen, izvijestila je u utorak sisačka policija.

Vraćajući se u nedjelju, 29. ožujka, iz BiH prema Zagrebu, oko 15:50 sati na A3 kod Repušnice na njegovom automobilu slovenske registracije iznenada je izbio požar.

Pročitajte i ovo Duhan zaplijenjen u velikoj akciji Akcija Tabacum Policija otkrila detalje velike akcije u kojoj je uhićeno više od 20 ljudi: "Tek poslije smo shvatili da je priča puno većih razmjera" Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Na varaždinskom području izgorjela čak tri automobila, najmanje jedan namjerno zapaljen

Policijskim je očevidom utvrđeno da je do požara došlo uslijed visoke temperature motora, koja je zapalila plastičnu vrećicu s duhanom sakrivenu ispod poklopca motora, uz cijev ispušnih plinova.

Požar se ubrzo proširio na sve dijelove motora, a potom i na cijelo vozilo. Vozač je uspio izači iz vozila i neozlijeđen je. Vatra, koju su ugasili vatrogasci iz Kutine, uništila je gotovo cijelo vozilo.

Ovako je jedan Sirijac pokušao ući u Srbiju!

Tijekom očevida je pronađeno još oko 10 kilograma sitno rezanog duhana koji je oduzet, naveli su iz sisačko-molavačke Policijske uprave.

Policija je podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini, a protiv slovenskog vozača je podneseno i izvješće nadležnom carinskom uredu o počinjenom prekršaju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene