Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao 29. svibnja

Pronađeno tijelo Alena Poropata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtvo tijelo muške osobe za koju se sumnja da se radi o 37-godišnjem Alenu Poropatu iz Rijeke pronađeno je danas nešto prije 14 sati na području između Roča i Buzeta gdje je pronađen i skuter kojim se navodno Alen odvezao 29. svibnja s Kantride prema Opatiji, od kada mu se izgubio svaki trag.

Glasnogovornik istarske policije Valter Opašić nije novinarima otkrio identitet pronađene osobe. 'Istina je da je na području između Roča i Buzeta pronađeno mrtvo tijelo muške osobe i motocikl, no očevid je tek započeo pa ćemo o pojedinostima javnost naknadno izvijestiti', kazao je glasnogovornik Opašić.

Dogradonačelnik Buzeta Siniša Žulić, koji je danas koordinirao akcijom potrage za nestalim Poropatom, novinarima je kazao kako registracija motocikla odgovara registarskoj oznaki motocikla kojim je upravljao nestali Alen kao i odjeća koju je imao na sebi.

'Tijelo je pronađeno u provaliji u mjestu Selca, dva i pol kilometra udaljenom od Buzeta, a današnja je potraga organizirana na zahtjev Alenovih prijatelja i u nju se uključilo pedesetak ljudi među kojima su bili vatrogasci, lovci, speleolozi i pripadnici gorske službe', kazao je buzetski dogradonačelnik. (HIna)

Pročitajte i ovo Ilustracija UŽAS! Drama nadomak Dubrovnika: Automobil sletio u provaliju, na terenu vatrogasci i HGSS-ovci Slika nije dostupna Danas slavi drugi rođendan FOTO/VIDEO Ovo je bilo za dlaku: Vozačica izgubila nadzor nad autom, probila ogradu i stala iznad provalije

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene