Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon oproštajne poruke

Pronađeno tijelo nestalog mladića iz Starih Mikanovaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestali mladić iz Starih Mikanovaca pronađen je danas mrtav. Njegovo beživotno tijelo pronašao je jedan od mještana.

Nakon trodnevne potrage, u staromikanovačkom predjelu ‘Bok’ nedaleko od obiteljske kuće u kojoj je živio, pronađeno je obješeno tijelo 17- godišnjeg mladića iz Starih Mikanovaca, potvrđeno je iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Sedamnaestogodišnjak je nestao u četvrtak oko 18 sati na području Starih Mikanovaca kod Vinkovaca i od tada mu se gubio svaki trag te je pokrenuta opsežna potraga. Voditelj smjene Operativno -komunikacijskog centra Policijske uprave vukovarsko - srijemske Mate Kirchbauer je rekao kako se sumnja da je mladić počinio samoubojstvo vješanjem.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Slika nije dostupna Tri samoubojstva u S. Mikanovcima Policija: 'Za samoubojstva nije bilo prisile'

>> Traži se učenik: Samo ostavio poruku na internetu

Prema njegovim riječima, mladićevo tijelo tijekom današnjeg dopodneva pronašao je jedan od mještana, koji su zajedno s djelatnicima vukovarsko-srijemske policije i Gorske službe spašavanja iz Vinkovaca bili uključeni u potragu. Samo tijekom današnjeg dana u potragu za mladićem bilo je uključeno 28 policijskih službenika, policijski službenik sa službenim psom, 10 djelatnika Gorske službe spašavanja s dva psa i vodičima kao i članovi Lovačkog društva ‘Srndać’ Stari Mikanovci, rekao je Kirchabauer. Pretraživano je područje u promjeru oko deset kilometara od mladićeve obiteljske kuće, naveo je Kirchbauer. On nije mogao potvrditi informaciju, koji su objavili neki mediji, kako je mladić ostavio oproštajno pismo na Facebooku. Očevid na mjestu događaja je u tijeku. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene