Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije utvrđen uzrok smrti

Obitelj nestale Slovakinje dolazi na DNK analizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtvo tijelo koje je pronađeno prije dva dana na otoku Viniku Velikom kod Murtera još nije identificirano, a obdukcijom nije utvrđen uzrok smrti. Službeno je potvrđeno da će rodbina nestale Slovakinje Viere Malovikove doći u Zagreb na DNK analizu, no još se ne zna kada.

Šibenska policija potvrdila je kako su u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu poslani uzorci tkiva tijela koje je pronađeno prije dva dana te kako obitelj nestale 48-godišnje Slovakinje dolazi na DNK analizu, a usput će pokušati prepoznati predmete pronađene uz mrtvo tijelo. Radi se o trapericama, donjem rublju i zlatnom nakitu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija javila policija U Savi pronađen ženski leš

'Ja i moj otac nećemo ni danas ni sutra na put u Hrvatsku, a u ta dva dana odlučit ćemo kada ćemo doputovati u Zagreb', rekla je Renata Malovikova, kći nestale Slovakinje. Dodala je kako će identificirati nakit i odjeću te da će sudjelovati u DNK analizi.

'Vanjskim pregledom tijela na Patološkom odjelu Opće bolnice u Šibeniku nisu pronađeni tragovi mehaničkog nasilja, a zbog truležnih promjena točan uzrok smrti nije moguće utvrditi', navodi u priopćenju šibensko-kninska Policijska uprava. 

>> Obitelj nudi novčanu nagradu za informacije

>> Traperice na lešu pronađenom u moru?

Slovakinja Viera Malovikova nestala je prije dva i pol mjeseca na murterskom području. Njezin je nestanak 1. studenoga prošle godine prijavio suprug jer se večer prije udaljila u nepoznatu smjeru iz kafića u mjestu Murteru. Viera Malovikova jedina je osoba koja je nestala na tom području za kojom se još traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene