Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještanin pronašao tijelo

Traperice na lešu pronađenom u moru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Veliki Vinik, u blizini Murtera, jučer je poslijepodne u moru pronađeno truplo nepoznate osobe, izvjestili su iz šibensko-kninske Policijske uprave.

Stravičan prizor šokirao je mještane. More je u plićak izbacilo tijelo nepoznate osobe u gotovo raspadnutom stanju, a mjestom je odmah počela kružiti priča kako je riječ o Slovakinji nestaloj prije dva i pol mjeseca!

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija javila policija U Savi pronađen ženski leš

Leš je pronašao mještanin Murtera koji je na otočić Veliki Vinik otišao brati masline. Zbog stanja trupla ne može se utvrditi spol, rekla je glasnogovornica šibensko-kninske policije Marica Kosor, koja je dodala da će danas tijelo biti prevezeno na patologiju radi obdukcije i identifikacije. Mjestom kruže priče o pronađenom nakitu, odjeći i donjem rublju koje upućuju da se radi o ženskoj osobi, ali službenih informacija još uvijek nema.

Policija je zbog mraka svoje postupanje odgodila za danas, kada su na teren izašli predstavnici interventne, pomorske i temeljne policije te djelatnici poduzeća 'Čempresi' koji su ovlašteni za prijevoz tijela na patologiju. 

Na području Murtera je prije dva i pol mjeseca nestala 48-godišnja Slovakinja Viera Malovikova, koja unatoč naporima djelatnika PU Šibensko-kninske do sada nije pronađena. Mještani su uvjereni kako je pronađeno tijelo upravo nesretna žena koja je otišla je nepoznatom smjeru 31. listopada oko 22 sata iz jednog kafića na području mjesta Murter, gdje je bila zajedno sa suprugom koji je dan kasnije prijavio njezin nestanak.

Vjera Malovikova bila je odjevena u zeleni šuškavac, traperice i nosila je crvenu torbicu. Policija još ne želi potvrditi odgovaraju li pronađeni ostaci odjeće tom opisu. Na identifikaciju pronađene odjeće i nakita još nitko nije pozvan, a nakon obdukcije bit će poznat i uzrok smrti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene