Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obitelj nudi novčanu nagradu za informacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za 48-godišnjom slovačkom državljankom Vierom Malovikovom koja je nestala na otoku Murteru. Obitelj je ponudila novčanu pomoć za bilo kakvu informaciju o nestaloj turistkinji.

48-godišnja Slovakinja nedavno je navodno viđena jučer oko 11 sati ujutro kako autostopira pokraj benzinske postaje 'Brala' u Islamu latinskom na izlazu s autoceste kod Zadra. 

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Policija je zbog dojave potragu proširila i na to područje.

Kad je nestala Viera je bila u zelenoj odjeći i s crvenom torbicom.

Djelatnici temeljne, interventne i pomorske policije pretražuju obalu i vode otoka Murtera, a posebnu će pozornost posvetiti traganju u okolici mjesta Betine, doznaje se od glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave Marice Kosor. 

Policija obavlja i druge izvide i prikuplja obavijesti u vezi nestankom Slovakinje te surađuje s drugim policijskim postajama, posebno zadarskom, dodala je glasnogovornica Kosor.

Očekuju se i rezultati analize krvi koja je jučer tijekom dana pronađena na mjesnom groblju u Murteru. 

U Murter je stigla i Vierina kći Renata s dečkom, a ona je s ocem jutros ponovno bila na obavijesnom razgovoru u policiji. 

>> Potraga za nestalom Slovakinjom bezuspješna

>> Na mjesnom groblju pronađeni tragovi krvi nestale Slovakinje?

>> Na Murteru nestala Slovakinja

Nestanak 48-godišnje Slovakinje prijavio je njezin muž 1. studenoga, nakon što se dan ranije, 31. listopada, oko 22 sata udaljila u nepoznatom smjeru iz restorana 'Kezo' u Murteru.

Navodno je izišla iz restorana dok je suprug plaćao račun, da je nije bilo na ulici kad je izišao iz restorana te da ju je tražio cijelu noć.

Viera Malovikova srednje je tjelesne građe, visoka je oko 160 centimetara, ima plavu valovitu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu vjetrovku-šuškavac i traperice te je uza se imala crvenu ručnu torbicu.

Slovački supružnici prijavljeni su na Murteru u tamošnjoj marini "Hramina".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene