Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u NP Krka

"Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci...": Otkriveni detalji strašne nesreće kod Skradinskog buka, u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU šibensko-kninska za portal DNEVNIK.hr potvrdila je da su iz rijeke izvučena tijela jedne muške i jedne ženske osobe.

U subotu oko 15:40 policija je dobila dojavu od čuvara Nacionalnog parka Krka da su posjetitelji na području Skradinskog buka vidjeli dvije mrtve osobe.

Iz rijeke dubine tri metra izvučena su tijela jedna muške i jedne ženske osobe. Okolnosti događaja i identiteti stradalih se utvrđuju.

Pročitajte i ovo Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 STRADALO DVOJE LJUDI Nakon tragedije u NP Krka: Je li opasno kupati se kod Skradinskog buka?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU TRAGEDIJA U NACIONALNOM PARKU KRKA Kod Skradinskog buka utopio se 27-godišnjak

Priopćenje su odmah poslali iz NK Krka: ''Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku 'Krka', smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe.

U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih. Ravnateljica JU 'NP Krka' Nella Slavica u svoje osobno ime i u ime Ustanove, izražava duboku sućut obitelji i prijateljima''.

Posjetitelj parka kazao je za Morski.hr da je stradale pronašla osoba koja je ronila s maskom. "Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci... Nije poznato kad su se utopili."

Navodno je riječ o azijskim turistima, mladom paru s Dalekog istoka, javlja Slobodna Dalmacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene