Stradali su muškarac i žena, a navodno je riječ o utapanju. Beživotna tijela opazili su turisti.

Galerija


U Nacionalnom parku Krka u subotu je došlo do tragedije. Iz još neutvrđenih razloga, u poslijepodnevnim satima na području Skradinskog buka smrtno su stradale dvije osobe.

Vezani članci Bode i Morgan Miller (Foto: Getty) Godinu dana nakon tragične smrti kćerkice, slavni sportaš dobit će blizance Morgan Miller (Foto: Instagram) Obitelj Miller tragično je izgubila kćerkicu, a sada su uvjereni da se pojavila kao anđeo nerođenog brata

Kako su obavijestili iz Nacionalnog parka, u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog slučaja te identitet stradalih. Stradali su muškarac i žena, a navodno je riječ o utapanju. Beživotna tijela opazili su turisti.

U Dnevniku Nove TV razgovarali smo sa zamjenicom gradonačelnika Skradina Kristinom Vlaić Bubalo.

Kakve su najnovije informacije?

Mi u gradu Skradinu raspolažemo s istim informacijama kao i vi u medijima. Ovo je nesreća koja se dogodila na prostoru Nacionalnog parka Krka koji je jedna posebna ustanova, gospodari svojim prostorom, posjetiteljima itd. Što se tiče grada Skradina, mi jako skrbimo o posjetiteljima. Skradin je jedno mirno, ali tranzitno mjesto u koje svakodnevno ulazi nekoliko tisuća ljudi. Ali, na svu sreću, nesreće su rijetke.

Koliko je područje Skradinskog buka opasno. Je li rizično kupati se na tom području?

Ako se poštuju propisi prilikom pješačenja, kupanja. Postoje posebne table, znakovi upozorenja. Ako se drži do propisa onda su nesreće zapravo rijetke ili ih nema. A ponekad se nesreće kao ova događaju.