Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi istraga

Automobilom udario u školski autobus: Petero učenika zatražilo medicinsku pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vrgorcu je u petak u ranim poslijepodnevnim satima došlo do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno petero učenika, javlja policija.

U petak u 13:55 sati u Vrgorcu u Hercegovačkoj ulici je došlo do sudara između automobila i autobusa koji je prevozio učenike.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Do nesreće je došlo u trenutku kada se vozač automobila uključivao u promet i pri tome udario u školski autobus.

Jedno dijete je odmah zatražilo liječničku pomoć koja mu je pružena u zdravstvenoj ustanovi u Vrgorcu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Naknadno, nešto poslije 16:00 sati još četvero djece u dobi od 11 do 17 godina na hitnom medicinskom prijemu u splitskoj bolnici je zatražilo liječničku pomoć.

Vozač automobila je također prevezen u bolnicu, a protiv njega slijedi provođenje istraživanja u vezi izazivanja prometne nesreće i podnošenje odgovarajuće prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene