Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROŠAO KROZ CRVENO

Detalji stravične nesreće u Sesvetama: Zaletio se u kombi i zapalio. Poginuo nepoznati vozač, još šestero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija iznijela je detalje prometne nesreće koja se dogodila u prvim satima nedjelje u Sesvetama, u kojoj je poginula jedna, za sada nepoznata osoba. Ozlijeđeni su muškarac te još troje maloljetnika.

U nedjelju oko 2:30 sati u Sesvetama, za sada nepoznati vozač  upravljao je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka Slavonskom avenijom prema zapadu.

Na raskrižju Slavonske avenije skretao je u naselje Ivanja Reka u Ulicu Svetog Ivana, dok je za taj smjer kretanja na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

"Tom prilikom iz smjera grada, naišlo je kombi vozilo marke Mercedes makedonskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Makedonije, a koji je zadržavao svoj smjer kretanja prema istoku, za vrijeme dok mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Uslijed naleta, oba vozila su sletjela izvan kolnika, potom je došlo do zapaljenja BMW-a, a požar se proširio i na Mercedes", navodi se u policijskom priopćenju.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao za sada nepoznati vozač iz BMW-a, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SMRT NA CESTI Nesreća u Zagrebu: Jedna osoba poginula u sudaru

Pročitajte i ovo Nesreća u Vinkovcima Auto se omotao oko stabla FOTO Dvoje mladih odvezli se u smrt: Policija objavila detalje stravične nesreće u Vinkovcima, poginuli vozač (27) i putnica (20)

U kombi vozilu nalazilo se šest državljana Sjeverene Makedonije kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb i KB Dubrava. Teško su ozlijeđeni 25-godišnji vozač te dvoje maloljetnika, a lakše 28- godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik.

Zbog očevida od 2:51 do 5:15 sati promet je bio zatvoren Slavonskom avenijom u smjeru istoka, na tom dijelu te se odvijao kroz naselje Ivanju Reku i okolna naselja.

Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene