Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na cesti

Policija objavila detalje tragične prometne u Ivankovu: Je li zbog ovoga završilo tragično?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Hitna pomoć ozlijeđenog muškarca prevezla je u OŽB Vinkovci, gdje je preminuo.

Vukovarsko-srijemska policija u nedjelju nešto nakon 13 sati dobila je dojavu o prometnoj nesreći s ozlijeđenom osobom u Ivankovu.

Policija je brzo izašla na mjesto nesreće, zajedno s vatrogascima i hitnom  pomoći koja je ozlijeđenog 42-godišnjaka prevezla u OŽB Vinkovci, gdje je preminuo.

Pročitajte i ovo Uhićen policajac kod Vinkovaca U službenom autu Građani prijavili vozilo koje krivuda po cesti: Kada je policija zaustavila vozača, imali su što i otkriti, pokrenut je disciplinski postupak

Očevidom prometne nesreće policija je utvrdila kako je do nje došlo kad je 42-godišnjak koji je vozio automobil vinkovačkih registracijskih oznaka Ulicom Gorjani u Ivankovu u smjeru Vinkovaca prešao na desnu bankinu, izgubio nadzor nad automobilom, sletio udesno s kolnika i udario u betonski kolni prilaz te parkirani osobni automobil.

"Automobil u koji je udario je uslijed udara odbačen na drugi parkirani automobil i dvorišnu ogradu obiteljske kuće. Prilikom upravljanja vozilom, 42-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas", priopćili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene